Wat kan je verwachten van een fotoshoot?

Ontspannen sfeer, spontane foto’s

Een fotoreportage moet ontspannend zijn. Voor we starten nemen we kort even de tijd om jullie wensen te overlopen. Als fotograaf geef ik niet te veel instructies, zo komen de beelden natuurlijk tot stand.

Geen storende elementen

Als klant word je mede-eigenaar van de gemaakte beelden. Daarom krijg je steeds de beelden in volledige resolutie, zonder watermerken logo’s of andere storende elementen.

Mogelijkheden achteraf

Wens je na het ontvangen van de digitale fotoreportage graag een print, album of iets anders? Dan sta ik steeds klaar om samen de mogelijkheden te overlopen.

Nabewerking van de beelden

Na de fotoshoot worden alle beelden die jouw richting uitkomen met grote zorg nabewerkt. Er wordt aandacht besteed aan de setting en de sfeer waarin de foto’s genomen zijn. Nabewerking moet het beeld beter maken, niet overnemen.

Digitale bezorging

Alle nabewerkte beelden komen digitaal via de cloud jouw richting uit. Ze worden afgeleverd in maximale resolutie en volledige kwaliteit, zo kan je ze gebruiken naar wens. Geen gedoe dus met een beperkt aantal foto’s kiezen. Let wel, verder nabewerken van de beelden is niet toegestaan.

Herinneringen voor het leven

Een foto legt een uniek moment in de tijd vast en is in feite onbetaalbaar. Door mijn manier van werken zijn ze voor altijd van jou.

Overtuigd? Nog vragen waarmee je zit? Neem dan contact op via het contactformulier.